Kies je controlepaneel

De stuurman op je schip, maakt alles een stuk makkelijker

Je kunt een server helemaal via de terminal beheren en alles (maar dan ook echt alles) via SSH-commando's oplossen. Maar waarom zou je dat doen, als ervaren teams van programmeurs een gebruiksvriendelijke en grafische schil hebben gebouwd?

Met een controlepaneel zoals DirectAdmin of cPanel beheer je gebruikers, websites en e-mailadressen gewoon met je toetsenbord en muis. Dus geen complexe commando's onthouden, maar gewoon een paar keer klikken.

Met ruim 20 jaar ervaring is DirectAdmin onze eerste keuze. Dit panel maakt het gemakkelijk om op een professionele manier je eigen server te beheren, inrichten en bijhouden. Geen limieten op het aantal gebruikers of resellers.

Een van de eerste controlepanelen voor servers en al 25 jaar een bekende speler in de markt. Uit te breiden met een breed aanbod aan gratis of betaalde plug-ins voor een integratie in je eigen software.

De kracht van Plesk, gericht op het beheren van maximaal 10 websites voor jezelf of een bedrijf. Simpel website- en domeinbeheer, zonder alle poespas zoals het beheren van klantgegevens, resellers of abonnementen. Plesk Web Pro en Web Host varianten zijn ook beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Wil je zelf de volledige controle over je server? Kies dan geen controlepaneel. In de volgende stap kies je een OS.

Copyright Flexwebhosting © - www.flexwebhosting.nl - Privacyverklaring - Contact